Offday volleybalsters Set Up | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Offday volleybalsters Set Up

  Sport

De volleybalsters van Set Up gingen zaterdag in de eerste klasse E hard onderuit tegen MVC'64. In de sporthal De Zevensprong in Maashees was de thuisploeg een maatje te groot voor de gasten: 4-0.

Set Up had een complete offday. De eerste twee sets werden kansloos verloren (25-17, 25-16). In set drie, die nipt werd verloren (25-23), herpakten de gasten zich en kwamen ze een beetje in hun normale spel, maar in set vier lieten de passing en het spel aan het net weer erg te wensen over (25-17). Daardoor pakte MVC'64 verdiend de volle buit.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten