Volleyballers verliezen thriller | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Volleyballers verliezen thriller

  Sport

De volleyballers van ActiveRooy verloren hun tweede competitiewedstrijd in de promotieklasse C. De thuisploeg ging zaterdagavond in sporthal De Wetteling in een ware thriller met 2-3 nipt onderuit tegen het sterke VC Polaris uit Helmond.

De thuisploeg begon voortvarend aan het duel en won de eerste twee sets verdiend met 25-22 en 25-20. Vervolgens pakten de gasten in de volgende twee spannende sets de winst (18-25 en 29-31), waarna ActiveRooy in de beslissende vijfde set Polaris alsnog de winst zag pakken (8-15).

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten