SSS'18 pakt punt bij Meerssen | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

SSS'18 pakt punt bij Meerssen

  Sport

De met veel inzet spelende hekkensluiter SSS'18 pakte verdiend een punt (1-1) op bezoek bij de nummer drie Meerssen in de eerste klasse D.

De Zuid-Limburgers namen na een kwartier een 1-0 voorsprong. Met een tomeloze inzet wisten de Overloners stand te houden. In de 65e minuut kopte de opgekomen verdediger Stan Venhuizen raak uit een hoekschop: 1-1. Beide ploegen kregen daarna nog kansen om te winnen maar doelpunten vielen er niet meer.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten