Logo peelenmaasvenray.nl

Knap gelijkspel voetbalsters SSS'18

  Sport

De voetbalsters van eersteklasser SSS'18 zijn het bekertoernooi met een gelijkspel. Op het eigen sportpark De Raay speelde  SSS'18 zaterdagavond knap met 3-3 gelijk tegen topklasser SC Woezik.

Na de 0-1 zetten Manon Loonen en Floor Tacken de thuisploeg nog voor de rust op een 2-1 voorsprong. Na de pauze maakte Manon Loonen de 3-1, waarna Woezik met twee treffers toch nog een punt uit het vuur wist te slepen. De andere tegenstanders in de poule zijn hoofdklasser Someren en eersteklasser VV Trekvogels.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten