Verlies Volharding, SSS'18 | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Verlies Volharding, SSS'18

  Sport

Volharding ging zondag in de eerste klasse D onderuit in het uitduel met het nog ongeslagen Schaesberg: 2-1.

Tim Brouwer zette de Vierlingsbeekse ploeg in de eerste minuut van de wedstrijd op een 0-1 voorsprong, maar een paar minuten later kwam de thuisploeg alweer langszij: 1-1. Tien minuten voor het einde van de wedstrijd scoorde Schaesberg de 2-1. Volharding leek vervolgens toch nog met een verdiend punt huiswaarts te keren, maar een ogenschijnlijk geldig doelpunt van Tom Kessels, de bal ketste via de lat duidelijk achter de doellijn, werd tot afgrijzen van de rood-witten niet erkend.

SSS'18  verloor zondag in de eerste klasse D op het eigen Sportpark De Raay in Overloon met van 0-2 (0-1) van Bekkerveld. SSS'18 pakte in vier duels nog maar een punt.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten