Set Up wint in vijf sets

Set Up won zaterdagmiddag in de eerste klasse D het spannende uitduel met  Somas/Activia uit Sint Anthonis: 2-3 (25-12, 22-25, 25-20, 22-25 en 8-15).

De gasten  en de thuisploeg waren aan elkaar gewaagd. Dat bleek al in de eerste set, waarin beide volleybalteams elkaar tot 15-15 in evenwicht hielden. Vervolgens kwam Set Up door een paar persoonlijke fouten onnodig op achterstand en won Somas/Activia de set. In de tweede set stond Set Up steeds met drie, vier punten voor en die kloof wist de thuisploeg niet meer te dichten. Nadat set drie in het voordeel van van Somas/Activia uitviel en set vier door Set Up in een zege was omgezet, moest de vijfde set de beslissing brengen. Set Up leek hierin de overwinning te verspelen, maar wist op karakter een 6-2 achterstand om te buigen in een verdiende 8-15 setwinst en een nipte 2-3 wedstrijdzege.