Logo peelenmaasvenray.nl

Set Up wint in vijf sets

  Sport

Set Up won zaterdagmiddag in de eerste klasse D het spannende uitduel met  Somas/Activia uit Sint Anthonis: 2-3 (25-12, 22-25, 25-20, 22-25 en 8-15).  

De gasten  en de thuisploeg waren aan elkaar gewaagd. Dat bleek al in de eerste set, waarin beide volleybalteams elkaar tot 15-15 in evenwicht hielden. Vervolgens kwam Set Up door een paar persoonlijke fouten onnodig op achterstand en won Somas/Activia de set. In de tweede set stond Set Up steeds met drie, vier punten voor en die kloof wist de thuisploeg niet meer te dichten. Nadat set drie in het voordeel van van Somas/Activia uitviel en set vier door Set Up in een zege was omgezet, moest de vijfde set de beslissing brengen. Set Up leek hierin de overwinning te verspelen, maar wist op karakter een 6-2 achterstand om te buigen in een verdiende 8-15 setwinst en een nipte 2-3 wedstrijdzege.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten