Royaal verlies Set Up | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Royaal verlies Set Up

  Sport

De volleybalsters van Set Up openden de competitie in de eerste klasse E met een royale 0-4 nederlaag tegen Flamingo's 56 3.

In sporthal 't Brugeind gingen de eerste twee sets lange tijd gelijk op, maar trokken de gasten aan het langste einde: 24-26 en 22-25. In de derde set kwam de thuisploeg ruim voor. Door persoonlijke fouten ging de winst uiteindelijk toch naar Flamingo's 56: 23-25. In de vierde set liep Set Up achter de feiten aan en wonnen de gasten gemakkelijk: 19-25. "Ja, geen best begin. Bij vlagen speelden we goed, maar vooral door veel fouten konden we in de beslissende fases van de set niet doordrukken", aldus speelster Mirthe Brands. Met nog slechts drie speelsters van vorig seizoen maakt Set Up een nieuwe start. "We moeten weer wennen aan elkaar en dat kost tijd", aldus Brands.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten