Clubkampioenschappen ATV Venray | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
ATV Venray houdt op zondag 9 oktober de jaarlijkse clubkampioenschappen atletiek.
ATV Venray houdt op zondag 9 oktober de jaarlijkse clubkampioenschappen atletiek.

Clubkampioenschappen ATV Venray

  Sport

Atletiek Triatlon Vereniging Venray houdt op zondag 9 oktober de jaarlijkse clubkampioenschappen atletiek 2016 op de kunststofbaan op sportpark De Wieën in Venray. Dit kampioenschap in de vorm van meerkampen is bedoeld voor alle jeugdcategorieën, senioren en masters.

De wedstrijden beginnen om 11.00 uur en de prijsuitreikingen vinden om ongeveer 14.30 uur plaats. Deze kampioenschappen zijn de afsluiting van het baanseizoen 2016 waarin door diverse atleten internationaal, nationaal en regionaal meerdere kampioenschappen en goede persoonlijke resultaten en successen zijn behaald. Vanaf eind oktober start het winterseizoen met daarin onder andere de 26e ProfCore-LimBracross-competitie 2016-2017 en de 41e Vlakwatercross op 28 en 29 januari 2017. ATV Venray wil met deze meerkampen de veelzijdigheid van de atletieksport benadrukken. Bij de diverse categorieën komen bekende atletiekonderdelen, zoals hoog- en verspringen, sprinten en diverse werpnummers allemaal aan bod. Voor de beste atleten zijn in iedere categorie ereprijzen beschikbaar. De wedstrijden beginnen om 11.00 uur en zijn gratis voor het publiek toegankelijk. Informatie: telefoon (0478)585522 of 582842.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten