Logo peelenmaasvenray.nl
Jos van Gerven (links) en Frank Brands.
Jos van Gerven (links) en Frank Brands.

Gelijkspel Jos van Gerven in Moldavië

  Sport

Zaalvoetbalcoach Jos van Gerven uit Venray deelde met de Duitse kampioen Hamburg Panthers in Moldavië de punten in de tweede groepswedstrijd in de voorronde om de Uefa Futsalcup. Na de overtuigende 6-2 zege op Cardiff FC uit Wales, donderdag, werd het vrijdag tegen het Noorse Sandefjord Futsal 2-2 (1-2).

Hamburg Panthers kwam tegen de Noren, een stugge, fysiek sterke tegenstander, terug van een 0-2 achterstand. "We hebben weer te veel kansen gemist. Wij hadden 45 doelpogingen, zij 14. We staan nog bovenaan en kunnen het zondag afmaken tegen Chisinau uit Moldavië", zegt Jos van Gerven, die samen met Frank Brands uit Overloon de Duitse kampioen begeleidt tijdens het Europese wedstrijden. Zijn ploeg maakt een goede kans om de volgende ronde, half oktober in Bulgarije, te bereiken.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten