Logo peelenmaasvenray.nl
Jos van Gerven links en Frank Brands rechts. Foto: archief Peel en Maas.
Jos van Gerven links en Frank Brands rechts. Foto: archief Peel en Maas.

Van Gerven start met zege in voorronde Futsalcup

Zaalvoetbalcoach Jos van Gerven van de Duitse kampioen Hamburg Panthers heeft donderdag in Moldavië de eerste groepswedstrijd in de voorronde om de Uefa Futsalcup, tegen Cardiff FC uit Wales, overtuigend gewonnen: 6-2 (4-1).

Als groepshoofd kruist Hamburg Panthers de komende dagen nog de degens met  Sandefjord Futsal (Noorwegen) en FCA Classic Chisinau (Moldavië). Alleen de winnaar plaatst zich voor de hoofdronde van de Europese bekercompetitie. Venraynaar Van Gerven, die samen met Frank Brands uit Overloon de Duitse kampioen  begeleidt tijdens het Europese avontuur, maakt een goede kans om met zijn ploeg de volgende ronde, half oktober in Bulgarije, te bereiken. Het team uit Wales was op papier de zwakste tegenstander. "We waren vandaag veel sterker, maar hadden meer moeten scoren", aldus Van Gerven.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten