Logo peelenmaasvenray.nl

Rick van Haren keert terug

  Sport

Na een seizoen Zoetermeer Panthers keert de Venrayse ijshockeyer Rick van Haren terug bij Laco Eaters Limburg in Geleen.

De 20-jarige verdediger is gestopt met zijn studie in Leiden en dat was voor Venraynaar een van de redenen om als ijshockeyer terug te keren naar Limburg. Als nummer 63 ziet Van Haren de terugkeer naar Geleen als een uitdaging: "We hebben veel jonge spelers die samen in de nationale U20 hebben gespeeld of nog spelen. Ook Tom Marx, die in Oranje speelt, is nog een jonge speler." Van Haren verwacht met Eaters niet meteen hoge ogen te gooien in poule B van de BeNe-league. "In eerste instantie zijn we met dit jonge team underdog, maar wel een heel ambitieuze underdog. Verder hoop ik dat de komende weken nog een aantal gevestigde spelers worden aangetrokken. Met een aanvulling van de spelersgroep kunnen we samen met de staf het nog ver schoppen." Foto: Jan Hofstede Fotografie.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten