Afbeelding

Meedoen met de Nationale Sportweek

Sport

De landelijke Nationale Sportweek is van 17 tot 24 september. De buurtsportcoaches van de gemeente Venray willen het evenement dit jaar voor het eerst organiseren in Venray en roepen verenigingen op om mee te doen.

Tijdens de Nationale Sportweek zetten verenigingen en sportgerelateerde bedrijven hun deuren open, zodat iedereen een kijkje kan komen nemen of, nog beter zelfs, mee kan doen. "Wellicht ontstaan er zo ideeën om nieuwe leden te boeien en te binden",  zegt buurtsportcoach Yvonne Willems. De buurtsportcoaches willen heel diverse partijen betrekken bij de Nationale Sportweek. Van basisscholen en Raayland college tot bejaardenhuis en verenigingen. "We willen slimme verbindingen leggen, waardoor mensen jouw club en/of organisatie beter weten te vinden."

Alle activiteiten die plaatsvinden in deze week krijgen extra aandacht. Of het nu een bestaande activiteit is of een nieuwe, er is plaats voor elke sportactiviteit. De buurtsportcoaches van Venray beweegt maken ze bekend via hun website en andere promotiekanalen. "Het enige dat clubs en verenigingen daarvoor hoeven te doen, is kenbaar te maken dat ze meedoen." Dat kan via het aanmeldformulier op www.venraybeweegt.nl. Of stuur een e-mail naar info@venraybeweegt.nl.

Uit de krant