Nederlandse titel voor majorettes | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Nederlandse titel voor majorettes

  Sport

Tijdens de Nederlandse majoretteskampioenschappen in Waalwijk heeft Concordia Wanssum twee gouden medailles en een zilveren in de wacht gesleept.

Met 80.9 punten was er een gouden plak voor het duo Danique Janssen en Fabiënne Kremers. Ook Cynthia en Melloney Janssen behaalden goud met 81.30 punten. Het kwartet met de zusjes Cynthia, Melloney en Danique Janssen en Fabiënne Kremers werd tweede met 80.75 punten. Beide duo's behaalden door dit resultaat een ticket voor de Champions Trophy op 20 februari. Hier strijden de beste majorettes van Nederland tegen de Belgische dames. Astrid Volleerd en Silvie Tissen zijn de succesvolle trainers van Concordia.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten