Logo peelenmaasvenray.nl
De slagwerkgroep van Ons Genoegen Oirlo.
De slagwerkgroep van Ons Genoegen Oirlo.

Drumsensation in Oirlo

  Column

In gemeenschapshuis De Linde in Oirlo wordt op zondagmorgen 13 december het uitwisselingstreffen Drumsensation gehouden.  

Achtereenvolgens zijn er optredens van slagwerkgroep Ons Genoegen uit Oirlo (foto), drumband Concordia uit Wanssum, drumband Sub Matris Tutela uit Oostrum, drumband De Echo uit Hout Blerick en drumband Sint Catharina uit Leunen-Veulen-Heide.  Het uitwisselingstreffen duurt van 11.00 tot 13.30 uur en iedereen is welkom.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten