Korfbalsters SVOC'01 verslaan hekkensluiter | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Korfbalsters SVOC'01 verslaan hekkensluiter

  Sport

SVOC'01, uitkomend in de hoofdklasse B, pakte zondag in de strijd tegen degradatie belangrijke punten in het thuisduel met hekkensluiter VVO: 17-13.

SVOC'01 begon sterk aan het duel en liep in de beginfase snel uit naar een 5-0 voorsprong. Na een ruststand van 9-6 bouwde de vlot scorende thuisploeg het verschil in doelpunten in de tweede helft uit naar vier: 17-13. Doelpunten SVOC'01:  Rian Willems (6), Maartje Janssen (3), Elien Nabben (2), Marloes Cox (2), Femke Kleeven (2), Inge Classens en Debbie Wismans. Foto's Henk Lammen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten