De beurs Landbouwdagen Intensieve Veehouderij trok duizenden belangstellenden.
De beurs Landbouwdagen Intensieve Veehouderij trok duizenden belangstellenden.

Bijna 19.000 bezoekers voor LIV

Oostrum

In totaal hebben 18.772 geïnteresseerden de Landbouwdagen Intensieve Veehouderij (LIV) in Evenementenhal Venray bezocht. Niet alleen op de beursvloer was het een komen en gaan van vakspecialisten, ook kennisprogramma's vielen in de smaak bij professionals uit de agrarische sector.

Symbolisch voor de populariteit van het uitgebreide kennisprogramma was de presentatie Kalverhouderij 2020. De aanmeldprocedure werd vroegtijdig stopgezet vanwege de vele inschrijvingen. De exposanten kijken met vertrouwen en een positief gevoel terug op het driedaagse beursevenement in Noord-Limburg. "Wij vinden het fijn dat we tijdens LIV Venray verzekerd zijn van een goed georganiseerde beurs waar we onze producten optimaal kunnen tonen aan onze klanten. Zo ook dit jaar", laat Falk Bouwsystemen B.V. weten. Duynie B.V. is ook positief gestemd: "LIV Venray is voor ons het ideale moment om de contacten met onze klanten te onderhouden en onze nieuwe producten te openbaren."

In 2017 wordt LIV Venray gehouden op 14, 15 en 16 maart. Aanmelden als exposant is mogelijk via www.evenementenhal.nl/liv-venray.

Uit de krant