Logo peelenmaasvenray.nl
Richard Philipsen, foto archief Peel en Maas.
Richard Philipsen, foto archief Peel en Maas.

Gedenkplaat voor Richard Philipsen

Chantal Philipsen uit Venray startte ter nagedachtenis aan haar overleden oom Richard Philipsen uit Venray een  initiatief voor een wensboom. Die zou bij het multifunctioneel centrum (mfc)  in de wijk Brukske in Venray komen te staan.

De gemeente Venray stond positief ten opzichte van het plan, maar in plaats van een wensboom is in onderling overleg gekozen voor een gedenkplaat in het nieuwe mfc-gebouw.  De onthulling van het gedenkteken vindt plaats op 16 januari om 13.30 uur bij het mfc in Brukske.  Richard Philipsen zette zich  jarenlang met hart en ziel in voor de wijk Brukske. Hij overleed  op maandag 29 september 2014 op 42-jarige leeftijd aan kanker. 

Donderdag in Peel en Maas meer informatie. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten