Logo peelenmaasvenray.nl

Actie voor Voedselbank

  Nieuws

Nog altijd zijn er mensen die armoede lijden, ook in Venray. Een organisatie die zich dagelijks en direct inzet voor deze mensen is de Voedselbank.

Al het werk van de Voedselbank Limburg-Noord wordt gedaan door vrijwilligers. Momenteel zijn dat er 57, inclusief het bestuur. Iedere woensdag en donderdag verzamelt Voedselbank Limburg-Noord de beschikbare levensmiddelen en stelt het de verschillende gezinspakketten samen. Momenteel worden in Noord-Limburg 150 gezinspakketten voor ruim 300 personen verzorgd. Om al deze mensen iets extra's te bieden gaat het Mondiaal Platform Venray met leden van de aangesloten organisaties op zaterdag 5 november voor de Voedselbank in Venray aan de slag. Dit doen ze door bij drie supermarkten in het centrum aan het publiek te vragen om, naast de eigen inkopen, een of meerdere lang houdbare producten te kopen en die aan de Voedselbank te geven.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten