Logo peelenmaasvenray.nl
Lest we forget begroet ook dit jaar weer veel leerlingen van scholen in de regio.
Lest we forget begroet ook dit jaar weer veel leerlingen van scholen in de regio.

Lest We Forget in Venray

Eind september wordt opnieuw het evenement Lest We Forget ('opdat wij niet vergeten') gehouden op het terrein achter McDonalds in Venray.

In de week van 26 tot en met 30 september zijn er voor kinderen speciale educatieve programma's samengesteld die ze in klassikaal verband gaan ervaren en beleven. Inmiddels hebben zich meer dan 1000 schoolkinderen aangemeld van scholen uit Oost-Brabant en Noord-Limburg. In het weekend van 1 en 2 oktober is het terrein geopend van 10.00 tot 17.00 uur voor iedereen die interesse heeft in de historie van de Tweede Wereldoorlog. De entree bedraagt op beide dagen drie euro, kinderen tot 12 jaar betalen een euro.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten