Foto links Bas Tonnaer, rechts Dylan Koonings. Foto: Rikus ten Brücke.
Foto links Bas Tonnaer, rechts Dylan Koonings. Foto: Rikus ten Brücke.

Handboogschutters op Peel en Maas TV

Op Peel en Maas TV is zaterdag een nieuwe uitzending van het programma Spo(r)tlicht  te zien. Dit keer staan twee handboogschutters centraal: Bas Tonnaer en Dylan Koonings.

Aanvang: 19.00 uur. In het programma Spo(r)tlicht wordt een (top)sporter uit de gemeente Venray geportretteerd. Zowel de sporter zelf als mensen  uit zijn directe omgeving zoals familie, trainer, teamgenoten en concurrenten komen in dit programma aan het woord. Spo(r)tlicht geeft als het ware 'een kijkje in de keuken' van het leven van de sporter. Dit programma komt tot stand door een samenwerking tussen Audica Video en Peel en Maas TV.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten