Maria Spee-Swinkels is nog steeds vermist.
Maria Spee-Swinkels is nog steeds vermist.

Maria Spee-Swinkels nog steeds vermist

Nieuws

De sinds donderdagochtend vermiste Maria Spee-Swinkels (59) uit Venray is nog steeds niet terecht.

"We zijn al een paar dagen met familie, vrienden en kennissen met man en macht naar haar aan het zoeken, vooral in de hoek Venlo-Horst-Deurne-Stevensbeek en de Maas", zegt een ongerust familielid. "Er zijn veel tips, maar de gouden tip zit er helaas nog niet tussen. We blijven ook via flyers en de media aandacht vragen voor haar vermissing, in de hoop dat ze toch nog in goede gezondheid ergens wordt aangetroffen."

Maria Spee-Swinkels vertrok donderdagochtend op de fiets van huis in Venray en is sindsdien spoorloos. Haar fiets, een donkerkleurige damesfiets van het merk Gazelle, heeft een open kettingkast. Daarnaast had ze twee grijze fietstassen bij zich. "Ze was depressief, maar dat ze zomaar zou vertrekken, hadden we zeker niet verwacht. Op dit moment hebben we nog steeds geen idee waar ze is. We kunnen alle hulp dus heel erg goed gebruiken. Mocht u haar of de fiets zien, probeer een foto te nemen en haar op afstand te volgen. Bel vervolgens direct de politie."

De Venrayse is ongeveer 1,60 meter lang en heeft kort, zwart haar en draagt een ronde gespikkelde bril. Verder draagt ze een spijkerbroek en een zandkleurige jas met daaronder zeer waarschijnlijk een zwart fleecevest. Ook heeft ze een zwarte regenponcho bij zich.

Tips kunnen worden doorgegeven via het politienummer 0900-8844.



Uit de krant