Logo peelenmaasvenray.nl
Zingen rond de kerststal is populair. Foto: Lotte Kamphuis.
Zingen rond de kerststal is populair. Foto: Lotte Kamphuis.

Zingen rond de kerststal geslaagd

  Column

Zondag werd alweer voor het negende jaar Zingen rond de kerststal gehouden. Een jaarlijks terugkerende muziekmiddag in de Grote Kerk, waaraan allerlei koren en muziekensembles uit Venray en omgeving hun medewerking verlenen. Een muzikale voorbereiding op de kerst, die zich mag verheugen in een gestaag groeiend publiek.

"We hebben de afgelopen jaren gezien dat Zingen rond de kerststal steeds meer bezoekers trekt", zegt Joke Halmans,  woordvoerder namens de Dekenale Koorkring Venray, die deze muziekmiddag organiseert. Naar schatting bezochten zo'n achthonderd mensen deze middag.

Donderdag in Peel en Maas  meer informatie. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten