Logo peelenmaasvenray.nl
Krom dur d'n Bocht op de planken tijdens het LKZH.
Krom dur d'n Bocht op de planken tijdens het LKZH.

Tweede plek Krom dur d'n Bocht

  Leunen

Joekskapel Krom dur d'n Bocht uit Leunen e.o. nam zaterdagavond als enige kapel uit Noord-Limburg deel aan de Limburgse Kampioenschappen Zaate Hermeniekes (LKZH) in Heythuysen.

In elf minuten tijd werden onder meer de volgende nummers gespeeld: 'Pielhaze ien Rooy', 'Op de lolly', 'Vergeate' van Rowwen Hèze en een Happy Hardcore-medley. Met hun optreden behaalden de mannen de tweede plaats, met een  minimale achterstand van 4,5 punt op winnaar Nuchter Vertroch uit Beek.  Daarnaast pakte  Krom dur d'n Bocht ook de felbegeerde prijs voor Zaatste Hermenie.

 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten