Bekervoetbal op zondag 23 oktober | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Venray speelt in het bekertoernooi op 23 oktober tegen derdeklasser DAW uit Schaijk. Foto: archief Peel en Maas.
Venray speelt in het bekertoernooi op 23 oktober tegen derdeklasser DAW uit Schaijk. Foto: archief Peel en Maas.

Bekervoetbal op zondag 23 oktober

  Sport

Op zondag 23 oktober is de eerste beker- en inhaaldag van dit seizoen. Door het mooie nazomerweer zijn er tot nu toe nog geen voetbalduels afgelast.

De meeste clubs hebben dan ook volgende week zondag vrijaf, bij het begin van herfstvakantie. Vijf verenigingen (Venray, SSS'18, Volharding, Oostrum en BVV'27) hebben de tweede bekerronde bereikt. Oostrum is vrijgeloot en komt niet in actie. Venray speelt de uitwedstrijd tegen derdeklasser DAW uit Schaijk. SSS'18 treedt in Uden aan tegen het tweede elftal van UDI'19. Volharding gaat op bezoek bij derdeklasser Avanti'31 in Schijndel. BVV'27 mag wel thuis aantreden. De Blitterswijckse vijfdeklasser ontvangt Boekel Sport, dat twee niveaus hoger speelt.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten