Monsterscore De Peelkorf | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Monsterscore De Peelkorf

  Sport

Hoofdklasser De Peelkorf won zondagmiddag met zeer ruime cijfers van Heumen. In Heumen scoorden de Ysselsteynse korfbalsters er vooral in de tweede helft lustig op los. Na een 8-9 ruststand liep De Peelkorf in de tweede helft over de thuisploeg heen: 11-23.

"We hebben echt als een eenheid gespeeld", zegt een tevreden trainer-coach Joop Ouderland. Doelpuntenmakers De Peelkorf: Linda Verlijsdonk (5), Tina Janssen (5), Marly van Asten (5), Rian Litjens (3) Lisa Verlijsdonk (2), Janneke Jenneskens, Iris Swinkels en Rachel van Meijel.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten