Christel de Laat komt komend seizoen naar Schouwburg Venray.
Christel de Laat komt komend seizoen naar Schouwburg Venray. Foto: Joep Rijk.

Nieuw programma Schouwburg Venray bekend

Kunst en Cultuur Cultuur en Uitgaan Wonen en Leven Jeugd en Jongeren Werk en Economie Venray Centrum Economie Financiën

Schouwburg Venray presenteerde op maandag 15 mei het nieuwe programma van het theaterseizoen 2023-2024. Traditiegetrouw werd er tijdens de jaarlijkse presentatieavond op diverse manieren aandacht geschonken alle activiteiten die in het nieuwe seizoen plaats zullen vinden. 

Het nieuwe theaterseizoen is gevuld met oude bekenden, grote namen en kleinere nog te ontdekken pareltjes. Zo zullen onder andere Herman van Veen, Maarten van Rossem, Christel de Laat, Rob Scheepers en BOOM, like that! het podium van Schouwburg Venray betreden.

Daarnaast zijn er diverse familievoorstellingen voor alle leeftijden zoals Juf Roos, Meester Kikker en de Verrukkelijke Kinderbakshow. Het Venrayse theater heeft komend seizoen ook weer plaats gemaakt voor een aantal bijzondere producties, zoals Murder on The Orient Express, The United Ukrainian Ballet Company, Je Anne en De komedie over een bankoverval. Ook initiatieven uit de regio zoals Terug naar Rowwen ‘Christiaan’ Hèze en Muzifique krijgen een podium in de schouwburg.

De verkoop voor (Gouden) Vrienden heeft dinsdagochtend 16 mei een vliegende start gemaakt. Op maandag 22 mei is de vrije verkoop gestart. Kijk voor meer informatie over voorstellingen, het reserveren van tickets of het gehele programma op www.schouwburgvenray.nl. Een volledig overzicht van het nieuwe seizoen is ook aan de theaterkassa gratis te verkrijgen.

Uit de krant