Schouwburg Venray heeft 'een vliegende start' gemaakt.
Schouwburg Venray heeft 'een vliegende start' gemaakt. Foto: Persfoto

Succesvolle verkoop Schouwburg Venray

Algemeen Cultuur en Uitgaan Jeugd en Jongeren Overig Regio Venray Werk en Economie Wonen en Leven

De eerste helft van het theaterseizoen 2022-2023 is samen met het jaar 2022 ten einde. Ook de Venrayse schouwburg ervaart, na drie turbulente jaren door de coronapandemie, voor het eerst weer een regulier theaterseizoen. Met ruim 20.000 verkochte tickets en meer dan 150 activiteiten heeft Schouwburg Venray ‘een vliegende start gemaakt’, zo meldt het theater in een persbericht. 

De ticketverkoop van theaterseizoen 2022-2023 is halverwege mei 2022 van start gegaan. De meest populaire voorstellingen waren onder andere Wei, achter de mist, Michael Pilarczyk, Guido Weijers, Christel de Laat, Plien & Bianca en Andy Marcelissen. Daarnaast werden er succesvolle evenementen georganiseerd waaronder Venray Big Business 2022, het Theaterfeest van de Kiwanis Club en de jubileumshow van gymnastiekvereniging St. Christoffel Venray.

De eerste helft van seizoen 2022-2023 had een gemiddelde zaalbezetting van 60 procent. ‘Dat is vergelijkbaar met de zaalbezetting van het laatste reguliere seizoen in 2018-2019. Ook de gastvrijheid werd zeer positief beoordeeld met gemiddeld een 8,9’, aldus de schouwburg.

Kijk voor meer informatie over de rest van het seizoen op schouwburgvenray.nl.

Uit de krant