Weihnachts-Zauber in schouwburg | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Blaaskapel de Breethaler presenteert Weihnachts-Zauber.
Blaaskapel de Breethaler presenteert Weihnachts-Zauber. (Foto: Persfoto)

Weihnachts-Zauber in schouwburg

  Kunst en Cultuur

Schouwburg Venray presenteert de komende week weer een aantal nieuwe voorstellingen, waaronder op zondag 15 december om 14.30 uur Weihnachts-Zauber van blaaskapel de Breethaler uit Maasbree. 

Blaaskapel de Breethaler, onder leiding van Paul Daemen, neemt de schouwburgbezoekers  met haar klanken mee op een reis door de mooie streken van Bohemen en het Egerland. Een show met muziek van onder meer Ernst Mosch, Franz Bummerl, Guido Henn e.a. Dit alles afgewisseld met verrassingselementen en bekende kerstliedjes. 

De Breethaler is een blaaskapel uit het Noord-Limburgse dorp Maasbree. In 1986 ontstaan uit fanfare st. Adegondis. De kapel bestaat uit een twintigtal muzikanten aangevuld met een zangduo.  Het repertoire is voornamelijk een keuze uit Böhmische. Tsjechische en Egerländer, maar ook populaire stimmungsmuziek behoort tot het repertoire van de kapel.

Kijk voor meer informatie over dit optreden op de website van Schouwburg Venray: https://www.schouwburgvenray.nl/programma/weihnachts-zauber-blaaskapel-de-breethaler/15-12-2019-14-30/

Of op die van de blaaskapel: https://breethaler.nl/nl/weihnachtszauber

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten