Zonnepanelen op vier basisscholen | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Vier basisscholen krijgen zonnepanelen.
Vier basisscholen krijgen zonnepanelen. (Foto: Archief Peel en Maas)

Zonnepanelen op vier basisscholen

Op vier basisscholen in Venray komen in totaal 464 zonnepanelen te liggen. Het betreft De Meent in Leunen (125 panelen), De Peddepoel in Wanssum (124) en de Venrayse scholen De Klimboom (101) en Petrus Banden (114).

De gemeente Venray wees de schoolbesturen SPOV en Dynamiek op de mogelijkheid tot het verkrijgen van subsidies in het kader van bepaalde provinciale regelingen voor 'duurzame maatschappelijke organisaties'. In totaal is er ruim 250.000 euro beschikbaar gekomen voor beide schoolbesturen. Een klein deel van het geld is gebruikt om klaslokalen frisser te maken en voor ledverlichting. Het merendeel is ingezet voor de vier zonnepaneleninstallaties. De besturen sluiten niet uit dat meer scholen zonnepanelen krijgen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten