Guido Weijers in De dag van je leven | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Guido Weijers gaat dinsdag in het tv-programma De dag van je leven terug naar het 'theater' waar het voor hem allemaal begon: Gryphus. Foto: persfoto.
Guido Weijers gaat dinsdag in het tv-programma De dag van je leven terug naar het 'theater' waar het voor hem allemaal begon: Gryphus. Foto: persfoto.

Guido Weijers in De dag van je leven

  Kunst en Cultuur

In het televisieprogramma De dag van je leven worden bekende Nederlanders verrast met verschillende locaties die bepalend zijn geweest voor hun succes en leven.

Aanstaande dinsdag gaat cabaretier Guido Weijers uit Boxmeer in de vierde en laatste aflevering onder andere terug naar het 'theater' waar het voor hem allemaal begon: Gryphus in Vierlingsbeek.  Hij wordt  door presentator Koos van Plateringen ook verrast door liefdevolle boodschappen en persoonlijke ontmoetingen met oude bekenden. De uitzending is dinsdag 9 april op SBS6 te zien, aanvang: 21.30 uur. Of in de herhaling op woensdag 10 april om 16.25 uur op dezelfde zender.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten