Opening museumseizoen De Peelstreek | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
Wim Kunen uit Geijsteren, alias Geutefix, treedt zondag 14 april op in De Peelstreek in Ysselsteyn.
Wim Kunen uit Geijsteren, alias Geutefix, treedt zondag 14 april op in De Peelstreek in Ysselsteyn.

Opening museumseizoen De Peelstreek

  Kunst en Cultuur

Op zondag 14 april opent Museum De Peelstreek in Ysselsteyn zijn deuren voor het komende seizoen.

Het museum is op zaterdagen in de periode april tot en met oktober geopend van 13.30 tot 16.00 uur. De opening wordt dit jaar opgeluisterd door Wim Kunen uit Geijsteren, optredend onder de naam Geutefix. Het optreden van Geutefix begint om 14.00 uur en de entree is gratis. In De Peelstreek is een uitgebreide collectie van alles wat op het platteland te vinden was, tot circa de jaren vijftig van de vorige eeuw,  te vinden.

Voor meer informatie kijk op de website www. museumdepeelstreek.nl of neem contact op via telefoon (0478)541539. Komende donderdag ook in Peel en Maas meer informatie. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten