Logo peelenmaasvenray.nl

Lentekriebels in Venray

  Kunst en Cultuur

Weg met die dikke sjaal en handschoenen. Venrode Voices uit Venray presenteert op woensdag 18 mei de voorstelling Lentekriebels in Schouwburg Venray.

Samen met het orkest van dirigent Max Smeets en de solisten Ernst Daniël Smid, Anne-Mieke Ruyten en Laura Engel neemt het dameskoor de bezoekers dansend en zingend mee naar buiten, de frisse lucht in, weg van het donker. De voorstelling begint om 20.00 uur. In Peel en Maas deze week meer over dit bijzonder concert. Foto Henk Lammen.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten