Louise Looman wil zondag schitteren in Glow. Foto: Henk Lammen.
Louise Looman wil zondag schitteren in Glow. Foto: Henk Lammen.

Talentenvoorstelling Glow in kunstencentrum

  Kunst en Cultuur

In de aula van Kunstencentrum Jerusalem in Venray vindt op zondag 20 maart de talentenvoorstelling Glow plaats. Vijftig talentvolle leerlingen van het kunstencentrum presenteren zich tijdens de uitvoeringen om 14.00 en 16.00 uur. De 16-jarige zangeres Louise Looman uit Venray is een van hen. Ze kijkt nu al verheugd vooruit. "Als ik mag optreden zeg ik altijd ja. Dan geniet ik", zegt ze enthousiast.

Kaarten (7.50 euro per stuk) voor de voorstelling Glow zijn nog te koop bij administratie van Kunstencentrum Jerusalem tijdens kantooruren op donderdag van 9.00 tot 17.00 uur en vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur.

Donderdag in Peel en Maas een interview. 

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten