Roos, Linde, Iris, Madeliefje en Violet van populaire tv-serie Prinsessia.
Roos, Linde, Iris, Madeliefje en Violet van populaire tv-serie Prinsessia.

Venray krijgt koninklijk bezoek

Kids

Roos, Linde, Iris, Madeliefje en Violet van de populaire tv-serie Prinsessia zijn binnenkort live te zien in Schouwburg Venray

Ze ruilen de prinsessenschool tijdelijk in voor de Nederlandse theaters. Studio 100 presenteert het theaterdebuut van de succesvolle televisieserie Prinsessia. De theatershow 'Droomtroon' is op woensdag 25 mei om 14.00 uur te zien in Schouwburg Venray. Na de voorstelling is er ook de mogelijkheid om de vijf prinsessen te ontmoeten en samen met hen op de foto te gaan. 'Trek dus je stoerste prinsenpak en mooiste prinsessenjurk aan en kom naar Schouwburg Venray', laten de prinsessen weten. 

Het verhaal van de theatershow gaat over een cadeau dat de prinsessen van kok Basiel krijgen, een ware droomtroon. Als je op deze troon in slaap valt, heb je de allermooiste dromen. Maar wanneer de prinsessen dit proberen, eindigen hun mooie dromen elke keer in nachtmerries… Lukt het om te achterhalen wie of wat hun dromen verstoort? En zullen zij ooit nog een keer kunnen dromen zonder nachtmerries? Dat is te beleven in deze allereerste theatershow van Prinsessia.

Uit de krant