Logo peelenmaasvenray.nl
De trotse winnaars: Prisca en Peter van Osch. Foto: Marcel Hakvoort.
De trotse winnaars: Prisca en Peter van Osch. Foto: Marcel Hakvoort.

Dubbelslag Peter van Osch Groenteproducties

Peter  van Osch Groenteproducties BV  uit Leunen was donderdagavond in een uitverkochte Schouwburg Venray de grote winnaar. De ondernemer won zowel de Loek Nelissenprijs als de Rabobank Publieksprijs. "Maar we doen het natuurlijk met het hele team", zei een trotse Peter van Osch in een eerste reactie. 

De gezamenlijke Venrayse Ondernemersverenigingen, verenigd in het Venrayse Ondernemers Platform (VOP), reiken sinds 2002 jaarlijks de Loek Nelissenprijs uit aan de ondernemer van het jaar en de Rabobank Publieksprijs aan de ondernemer met de beste persoonlijke presentatie. De prijzen zijn bedoeld ter stimulering van het ondernemerschap in de gemeente Venray en omgeving.

Peter van Osch heeft een agrarische onderneming met twee kernactiviteiten. De eerste is het telen van verschillende soorten groente, zoals  ijsbergsla, andijvie, spinazie en winterpeen. De tweede is het telen van lelies.

De genomineerden waren agrarische kinderopvang De Mukkenstal (genomineerd door Business Vision Venray, ondernemers Monique en Paul Litjens), Peter van Osch Groenteproducties BV (genomineerd door Agri Business Groep Venray e.o., ondernemer Peter van Osch), Joop Goossens Holding BV (genomineerd door Ondernemend Venray, ondernemers Joop en Marian Goossens), Cr8las Groep (genomineerd door OOZO, ondernemer Coen Litjens), Kaaskenner Ric de Louw (genomineerd door Venray Centraal, ondernemer Ric de Louw), Mts Jeuken De Swart (genomineerd door LLTB, ondernemers Peter en Angelique Jeuken- de Swart). Het thema Waanzinnig Ondernemend stond dit keer centraal en de presentatie was opnieuw in handen van Rob van Lieshout.

Vrijdagavond  in het Peel en Maas Journaal een verslag. Aanvang: 19.00 uur (herhaling om het uur tot en met zaterdag 18.00 uur).

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten