Volleybalsters Venray winnen derby | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl

Volleybalsters Venray winnen derby

  Sport

De volleybalsters van ActiveRooy, uitkomend in de derde divisie B, wonnen de uitwedstrijd tegen Hovoc. De derby met de ploeg uit Horst eindigde in duidelijke 0-4  zege voor de gasten uit Venray, die zaterdag door vele fans werden gesteund.

ActiveRooy  begon goed aan de wedstrijd en won de eerste set vrij eenvoudig met 18-25. In de tweede en derde set maakten de gasten het onnodig spannend door twee keer een grote voorsprong van acht punten weg te geven. Nadat ook die sets nipt in het voordeel van de Venrayse formatie eindigden (24-26, 24-26), was het verzet van Hovoc in de vierde set gebroken (11-25). ActiveRooy was vooral aanvallend op dreef, met Anne en Iris Janssen in de hoofdrol.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten