Logo peelenmaasvenray.nl
Prins Rob II van 't Knölleke. Foto: Jordi Smeets Fotodesign.
Prins Rob II van 't Knölleke. Foto: Jordi Smeets Fotodesign.

Rob Pijpers prins Knölleke Leunen

  Carnaval

Rob Pijpers is zaterdagavond uitgeroepen tot nieuwe prins van carnavalsvereniging 't Knölleke uit Leunen. Prins Rob II is 37 jaar en woont samen met zijn vrouw Emmy aan de Pascherhof. Samen hebben ze twee zonen: Finn (7) en Lars (5), die, net als hun ouders, helemaal gek zijn van carnaval.

In het dagelijks leven werkt Rob Pijpers als jurist bij de gemeente Boxmeer. In zijn vrije tijd  zit hij graag op de wielrenfiets. Ook kijkt hij graag naar een wielerwedstrijd op televisie. Bovendien is hij geregeld op het voetbalveld te vinden, als leider van het jeugdteam JO8-1 van SV Leunen.

Rob, Emmy, Finn en Lars zijn carnavalsvierders in hart en nieren. Ze zaten bij het boerengezelschap van 2016 en vieren elk jaar samen met hun vriendenkring carnaval. Sinds kort zit prins Rob II ook in het bestuur van de plaatselijke carnavalsvereniging, waarin hij zich onder meer bezighoudt met de organisatie van de boerenbruiloft en de commissie artiesten. Op carnavalszaterdag 2 maart houdt prins Rob II in De Baank zijn receptie.

Zijn leus luidt: 'Weej blieve gaon!'


Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten