Afbeelding
Foto: pixabay

Nieuw programma Filmkring Venray

Algemeen Cultuur en Uitgaan Venray

Filmkring Venray presenteert het programma voor het nieuwe filmseizoen 2023-2024.

Het bestuur heeft uit de vele films die uitgebracht zijn en nog worden uitgebracht, enkele pareltjes uitgekozen. De acht films worden niet in het regulier filmprogramma van bioscoop Luxor vertoond, maar dankzij de Filmkring zijn ze tegen gereduceerde prijzen te zien in Venray. De uitverkoren films zijn: The unlikely Pilgrimage of Harold Fry (vertoning van de film is vóór de Nederlandse première), La Ragazza del Futuro, winnaar van het filmfestival in Cannes Empire of Light, De Man uit Rome, The Quiet Girl en The Fabelmans.

Daarna worden nog twee films later geselecteerd uit de nieuwste releases. Het abonnement voor een filmjaar kost 52,50 euro, liefhebbers gaan dus met 25 procent korting naar de film. Film acht kost zeven euro extra, tenzij er een film is gemist. Door alle prijsverhogingen en de inflatie was de bioscoop genoodzaakt ook voor de Filmkringabonnementen een prijsverhoging toe te passen.

Maar dan nog betekent een abonnement een voordelige keus. Alle films worden tien keer vertoond gedurende twee weken, iedere maand vanaf september tot juni, in een van de zalen van bioscoop Luxor op het Schouwburgplein in Venray. Van elke film verzorgt de Filmkring een digitale inleiding, terug te vinden op de website.

De niet-persoonsgebonden abonnementen zijn vanaf 1 september beschikbaar en dan te koop bij bioscoop Luxor. Het laatste nieuws staat op de Facebookpagina van Filmkring Venray en op de website www.filmkringvenray.com.

Uit de krant