<p>Bezoekers dienen te reserveren via de bioscoop.&nbsp;</p>

Bezoekers dienen te reserveren via de bioscoop. 

(Foto: Shelly Boom)

Filmkring Venray draait door

Ondanks de verscherpte coronamaatregelen kan Filmkring Venray voorlopig doorgaan met het filmprogramma.

In september is het seizoen 2020-2021 hervat met de extra toegevoegde film Mijn beste vriendin Anne Frank, aangeboden door bioscoop Luxor. Het programma wordt vervolgd met de aangrijpende Noorse film Out Stealing Horses van Hans-Petter Moland. De voorstellingen zijn donderdag 25 november 20.00 uur, zondag 28 november 16.00 uur, maandag 29 november 20.00 uur, dinsdag 30 november 20.00 uur en woensdag 1 december 20.00 uur.

Bezoekers dienen te reserveren via de bioscoop, telefonisch bereikbaar tijdens openingstijden (doordeweeks ‘s avonds en op woensdag en in het weekend ook ‘s middags): 0478- 513890. Vanwege de coronamaatregelen zijn bezoekers verplicht een QR-code te tonen of een negatief testbewijs. Verder dient in de hal een mondkapje gedragen te worden, maar dat mag in de zaal af, waar verder ook geen beperkingen gelden. De bar is gesloten.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten