Het station in Oostrum.
Het station in Oostrum. Archieffoto

Vakantiedienstregeling Arriva Limburg vanaf 10 juli

Algemeen Economie Jeugd en Jongeren Onderwijs Oostrum Regio Venray Werk en Economie Wonen en Leven

De zomervakantie komt eraan. Dat betekent dat scholen even sluiten en er minder forenzen aan het werk zijn. Arriva gaat daarom vanaf maandag 10 juli de vakantiedienstregeling rijden. Deze duurt tot en met vrijdag 1 september. 

De meeste bussen en treinen blijven rijden. Alleen in sommige gevallen minder vaak. Een aantal lijnen gaat terug naar een uursfrequentie. Daarnaast rijden de scholierenlijnen tijdens de vakantie niet of minder. Arriva adviseert reizigers hun reis kort voor vertrek te plannen. 

Tijdens de concerten van André Rieu op het Vrijthof, vanaf 6 juli, rijden er na afloop van het concert extra pendelbussen terug naar P+R Maastricht Noord. Tussen 23.50 en 1.40 uur rijdt er elke 10 minuten een bus vanaf de bushalte Boschstraat/Markt naar P+R Maastricht Noord. Kijk voor meer informatie op arriva.nl/andrerieu

In reisapp glimble van Arriva is het nu ook mogelijk om voordelige reisbundels aan te schaffen. Een bundel is vier weken geldig en voor die vier weken kunnen reizigers kiezen voor onbeperkt reizen tijdens weekenden, 4, 10 óf alle dagen. Hierbij kan men gebruikmaken van de bus, de trein én de deelfiets van Arriva. 

Zo reis je vier weekenden door Zuid-Limburg met bus, trein én deelfiets van Arriva voor maar €25,-. Er is ook een ‘flex 4’ variant, daarmee reis je 4 dagen naar keuze met bus, trein én deelfiets voor €75,-. Kijk voor meer informatie op glimble.nl/reisbundels

Uit de krant