Station Venray.
Station Venray. Archieffoto

Door staking vrijdag geen Arriva-treinen in Limburg

Algemeen Economie Onderwijs Regio Venray Werk en Economie Wonen en Leven

Door een staking van FNV-leden onder het Arriva-personeel, rijden er komende vrijdag 16 september geen treinen van Arriva in Limburg. In de busdienstregeling van Arriva in Limburg kunnen als gevolg van de staking eveneens verstoringen optreden.

Arriva probeert zoveel mogelijk de normale dienstregelingen te rijden, maar deze eendaagse actie gaat hinder opleveren voor (groepen) reizigers. Op dit moment is duidelijk dat er in Limburg geen treinen van Arriva zullen rijden. De bus die de trein vervangt (in verband met de defecte brug) tussen Sittard en Roermond en vice versa rijdt wel. Deze bus stopt ook in Susteren en Echt en rijdt een keer per uur. De exacte impact op de busdienstregeling is nog niet duidelijk, pas op het laatste moment zal duidelijk zijn of er ritten uitvallen door de staking en welke dat zijn.

Op arriva.nl/staking is de meest actuele reizigersinformatie als gevolg van de staking te vinden. ‘Check kort voor vertrek de actuele reisplanners’, zo meldt Arriva in een persbericht.

Uit de krant