Mark Nabuurs: "Wij zijn blij dat wij op deze manier samen met onze klanten ons steentje bij kunnen dragen.”
Mark Nabuurs: "Wij zijn blij dat wij op deze manier samen met onze klanten ons steentje bij kunnen dragen.” Foto: Persfoto

PLUS Guido van Dijck doneert aan voedselbank

Algemeen Economie Financiën Landweert Venray Werk en Economie Wonen en Leven Zorg en Welzijn

PLUS Guido van Dijck in Venray heeft ruim 13.750 euro aan Voedselbank Limburg-Noord gedoneerd. 

De spaarcampagne voor een gratis boodschappenpakket bij PLUS stopte onlangs. De afgelopen maanden konden klanten van PLUS sparen voor een pakket met een winkelwaarde van 55 euro.

Bij PLUS Guido van Dijck staat maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel. PLUS levert namelijk al sinds jaar en dag aan de plaatselijke voedselbanken. Nu haakte zij daarnaast ook weer in op de spaaractie voor het boodschappenpakket. Bij de kassa’s hadden klanten van PLUS Guido van Dijck de gelegenheid om (een deel van) de spaarzegels te doneren aan de voedselbank. PLUS Guido van Dijck heeft na de spaaractie, op basis van de gedoneerde zegels, 250 van deze boodschappenpakketten ter beschikking gesteld aan de Voedselbank Limburg-Noord. Deze pakketten vertegenwoordigen samen een winkelwaarde van in totaal 13.750 euro.

Bedrijfsleider Mark Nabuurs van PLUS Guido van Dijck: “Helaas zijn er in Nederland, en dus ook in onze omgeving, nog altijd mensen die van een zeer klein budget rond moeten komen. Wij zijn blij dat wij op deze manier samen met onze klanten ons steentje bij kunnen dragen.”

Uit de krant