Huisartsen doneren bijdrage kerstpakketten aan voedselbanken | Peel en Maas - Al het nieuws uit Venray en omgeving
Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Donatie huisartsen aan voedselbanken in Noord-Limburg.&nbsp;</p>

Donatie huisartsen aan voedselbanken in Noord-Limburg. 

(Foto: Persfoto)

Huisartsen doneren bijdrage kerstpakketten aan voedselbanken

Cohesie, de huisartsencoöperatie van Noord-Limburg, heeft namens de huisartsen een bedrag van 7.000 euro gedoneerd aan de voedselbanken in het werkgebied van Cohesie. 

Voedselbank  Venlo, Voedselbank Peel en Maas en Voedselbank Limburg-Noord hebben donderdag het bedrag, verdeeld over drie cheques, in ontvangst genomen. De leden van Cohesie besloten om de bijdrage voor de kerstpakketten van dit jaar om te zetten in een gift voor de voedselbanken in het werkgebied van Cohesie. Het bedrag van 7.000 euro wordt, naar rato van het aantal pakketten dat per voedselbank wordt uitgedeeld, verdeeld over de drie voedselbanken in de regio.

De cheques werden uitgedeeld door de Raad van Bestuur van Cohesie. Leo Kliphuis, voorzitter Raad van Bestuur: “Juist in deze tijd waarin je hoort dat de vraag naar hulp van voedselbanken groeit, is het fijn om als organisatie iets te kunnen bijdragen.”

Miriam Krijnsen, voorzitter Voedselbank Venlo: “We zijn erg blij met giften als deze. In deze tijd van crisis worden veel mensen financieel geraakt en zien we de vraag groeien. Daarbij daalt het aanbod van voedsel vanuit supermarkten, waardoor het moeilijk is de pakketten gevuld te krijgen. Elke bijdrage die we op dit moment krijgen is meer dan welkom.”

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten