Jos Baljet (links) is maandagavond benoemd tot voorzitter van Tennisclub Venray.
Jos Baljet (links) is maandagavond benoemd tot voorzitter van Tennisclub Venray. Foto: eigen foto

Jos Baljet nieuwe voorzitter Tennisclub Venray

Algemeen Sport Venray

Tijdens de algemene ledenvergadering (ALV) van Tennisclub Venray  is Jos Baljet maandagavond benoemd tot de nieuwe voorzitter van de vereniging. Hij neemt de voorzittershamer over van Paul Spronken.

Paul Spronken bekleedde de functie 6,5 jaar. Toen hij aantrad was het in de eerste aanleg de bedoeling om de functie tijdelijk in te vullen. Hij sprak destijds de woorden uit ‘de voorzittersrol zo kort mogelijk, maar zo lang als nodig’ te vervullen. Dat werd 6,5 jaar. Een periode waarin veel belangrijke zaken gerealiseerd werden en de vereniging gebruik kon maken van de ruime bestuurlijke ervaring van de Venraynaar, die in het verleden onder andere ook voorzitter was van de Piëlhaas.

Jos Baljet is zeker geen onbekende binnen de vereniging. Hij was de afgelopen jaren voorzitter van de jeugdcommissie van Tennisclub Venray. Baljet is in het dagelijks leven werkzaam als senior consultant bij TopProfile. Hij kijkt uit naar zijn nieuwe rol waarin er mooie uitnodigingen klaarliggen, zoals de renovatie van het park en de intensivering van de samenwerking met andere tennisverenigingen binnen de gemeente Venray.

Uit de krant