Logo peelenmaasvenray.nl
<p><em>Foto: Jos Peeters en zijn vrouw Truus vlak nadat hij afscheid heeft genomen als voorzitter..</em></p>

Foto: Jos Peeters en zijn vrouw Truus vlak nadat hij afscheid heeft genomen als voorzitter..

(Foto: Persfoto)

Afscheid Jos Peeters als voorzitter scheidsrechtersvereniging

  Sport

Jos Peeters uit Kronenberg heeft afscheid genomen als voorzitter van Scheidsrechtersvereniging Horst-Venray e.o. De algemene ledenvergadering benoemde hem tot Lid van Verdienste.

Toen hij in maart 2014 aantrad, gaf Jos Peeters leiding aan een fonkelnieuw bestuur. Het was een roerige tijd en aanvankelijk stak Peeters dan ook veel energie in het weer in rustiger vaarwater brengen van de vereniging. Zijn bestuursstijl stond in het teken van overleg en overredingskracht. Anno 2020 staat er een financieel gezonde vereniging met leden die op elkaar kunnen en willen bouwen en die elkaar vinden in hun passie voor een fantastische hobby: het in goede banen leiden van voetbalwedstrijden. Peeters zelf fluit komend seizoen in de tweede klasse KNVB. 

Jos Peeters was een van de drijvende krachten achter de vele activiteiten die de scheidsrechters organiseren (zoals de Kasteelloop en de drukbezochte kerstbingo), het beheer van evenementenborden en het realiseren van nieuwe kleedlokalen. Tijdens de ALV waar hij deze maand afscheid nam, stelde het bestuur voor om Peeters te benoemen tot Lid van Verdienste. De leden stemden daarmee massaal in.

Jos Peeters wordt als voorzitter opgevolgd door Venraynaar Stan Verhaag, die bestuurlijke ervaring opdeed bij SV Venray en begint aan zijn zesde seizoen als KNVB-scheidsrechter.

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten