Jos Bexkens (Active Personeelsdiensten), Bernard Tiggeloven (Tennisclub Venray) en Bert Pelzer (De Uitmarkt Venray).
Jos Bexkens (Active Personeelsdiensten), Bernard Tiggeloven (Tennisclub Venray) en Bert Pelzer (De Uitmarkt Venray). Foto: eigen foto

Uitmarkt open bij Tennisclub Venray

Sport Overige sporten Sport Venray

Het was de zomer van 2019 toen de Uitmarkt Open één van zijn beste edities beleefde bij Tennisclub Venray. Veel deelnemers, fantastisch weer en een geweldige sfeer. Niemand kon toen vermoeden dat het drie jaar zou duren voor er weer een open toernooi mogelijk zou zijn.

Door de coronapandemie werden achtereenvolgens het Uitmarkt Open 2020, het Top Beveiliging Open 2020, het Uitmarkt Open 2021 en het Top Beveiliging Open 2021 geannuleerd bij Tennisclub Venray. “Het zat niet mee”, vertelt Bernard Tiggeloven van de toernooicommissie. “In beide zomers waren er uiteindelijk wel toernooien mogelijk, maar was dat net iets later dan het moment waarop ons toernooi gepland stond. Gelukkig hebben we een grote en enthousiaste commissie die geheel intact en altijd positief is gebleven.”

Van 25 juni tot en met 3 juli gaat het er dan weer van komen en staat de Uitmarkt Open op het programma. In de categorieën 2 tot en met acht komen spelers uit de hele regio samen. Hoofdsponsor en naamgever van het toernooi is al vele jaren café De Uitmarkt, sinds enkele jaren is Active Personeelsdiensten als cosponsor aan het toernooi verbonden.

Wat mogen de deelnemende spelers verwachten? “We gaan voor een zomerse sfeer op het park zorgen, er zijn lekkere hapjes en op vrijdag 1 juli is er een feestavond. Het weer is eigenlijk altijd goed in de toernooiweek. En er is natuurlijk veel tennis te zien, op allerlei niveaus. Genoeg redenen om en bezoek te brengen aan ons park op de Kempweg”, besluit Tiggeloven. Inschrijven als deelnemer is mogelijk via mijnknltb.toernooi.nl.

Uit de krant