Twan Lensen: "Samen naar sport kijken is gezelliger dan in je eentje thuis."
Twan Lensen: "Samen naar sport kijken is gezelliger dan in je eentje thuis." Foto: Rikus ten Brücke

Sportsbar Pala opent in Venray

Algemeen Sport Venray

Pala is de naam van de nieuwe sportsbar die op zaterdag 19 november om 13.00 uur haar deuren opent in de voormalige kantine van Padelcentrum Noord-Limburg in Venray. “Aan de vooravond van de start van het WK voetbal in Qatar. Daar hebben we natuurlijk naartoe gewerkt”, vertelt initiatiefnemer Twan Lensen met een lach. “We hopen natuurlijk dat Oranje het ver gaat schoppen. Iedereen is bij Pala, de Spaanse naam voor padelracket, natuurlijk van harte welkom om de WK-wedstrijden te komen kijken.”

En kennis te maken met het, zover bekend, nieuwe Limburgse fenomeen. “Het is uit Amerika over komen waaien”, legt Lensen uit. “Daar kun je op praktisch elke straathoek sportwedstrijden op vele schermen live volgen. Want samen naar sport kijken is toch gezelliger dan in je eentje thuis. We hebben in totaal bijna negentig zitplaatsen en maken ook ruimte voor ongeveer eenzelfde aantal staanplekken. We beginnen met het vertonen van dertien verschillende sporten, waaronder natuurlijk ook de Formule I-wedstrijden van Max Verstappen. Bij grotere evenementen worden de wedstrijd vanuit verschillende hoeken op meerdere beeldschermen vertoond. Op een centraal scherm zijn dan telkens ook de hoogtepunten te zien. Groepen kunnen via onze app gratis een tafel reserveren om samen naar een bepaalde wedstrijd te kijken. Dat is natuurlijk leuk voor vrienden, maar ook voor bedrijfsuitjes. Eventueel in combinatie met een partijtje padel of pickleball. Bij ons komen sport en gezelligheid samen.”


Sportsbar Pala staat in de startblokken. 

De sportsbar telt twaalf grote speciale tv-schermen voor het streamen van sportwedstrijden en -evenementen. “Maar we hebben ook het interieur vernieuwd, evenals de keuken en de bar. Ja, een behoorlijke investering, die ik samen heb gedaan met een compagnon, maar we zijn ervan overtuigd dat ons padelcentrum in combinatie met de nieuwe sportsbar een succes zal worden. Komende zomer willen we op ons terras nog eens zestig zitplaatsen realiseren, zodat mensen die dat willen ook buiten samen naar sportwedstrijden kunnen kijken.”

De officiële opening vindt plaats op zaterdag 19 november om 13.00 uur. Daarna kan iedereen een kijkje nemen in Sportsbar Pala en Padelcentrum Noord-Limburg aan Vlakwater 11 in Venray.

Voor meer informatie: www.sportsbarpala.nl


Samen genieten van sportwedstrijden in sportsbar Pala in Venray. 

Uit de krant