Afbeelding
Foto: Rikus ten Brücke

Kandidaten Venrayse Ondernemersprijzen 2023

Algemeen Venray

De kandidaten voor de Venrayse Ondernemersprijzen 2023 zijn onlangs bij Stage Crew, de winnaar van 2022, bekendgemaakt. Dit jaar is het thema Bewust Regionaal. Roel Arts van Briensveld Uitvaartverzorging, Roy Versleijen van Versleijen Party & Events Support, Ruben Halmans van Rotaid AED Cabinets en Wouter Schambergen van Horizon taal & integratie en Kusters scholing & training, strijden de komende maanden om de ondernemersprijs en de publieksprijs. Deze prijzen worden op donderdagavond 5 januari door de Venrayse Ondernemersprijzen uitgereikt.

De Venrayse Ondernemersprijzen staan dit jaar in het teken van Bewust Regionaal. Bedrijven die bewust gevestigd zijn in het Venrayse ondernemersveld, bedrijven die lokaal- en maatschappelijk betrokken zijn en bedrijven die samenwerken met regionale leveranciers en lokale netwerken. De afgelopen weken hebben ondernemers uit Venray, collega ondernemers online kunnen nomineren. De jury heeft alle aanmeldingen zorgvuldig doorgenomen en vier passende kandidaten -die elk op hun eigen manier bewust regionaal zijn- geselecteerd.

Briensveld Uitvaartverzorging
Een waar begrip in de regio: al bijna 25 jaar verzorgt Briensveld Uitvaartverzorging een uniek, eigen en onvergetelijk afscheid met betrokkenheid en persoonlijke aandacht. Roel Arts (33 jaar) is in het bedrijf van zijn vader gestapt en wordt gedreven door persoonlijk contact met de nabestaanden. Briensveld Uitvaartverzorging werkt lokaal waardoor ze in de jaren een groot lokaal netwerk hebben opgebouwd waarmee ze nauw contact hebben.

Versleijen Party & Events Support
Roy Versleijen (42 jaar), eigenaar van Versleijen Party & Events Support, levert al bijna 15 jaar met Versleijen Party & Events Support alle benodigdheden voor een feest en evenement. Ze zien de klant als een samenwerkingspartner en regelen alles tot in de puntjes. Van meubilair en (stretch)tenten tot de aankleding, verlichting en dranken: alles kan geregeld worden voor een feest of event in Venray en omgeving.\

Rotaid AED Cabinets
Rotaid ontwikkelt opbergkasten en systemen voor levensreddende Automatische Externe Defibrillatoren, ook wel bekend als AED’s. Vanuit het kantoor en warehouse in Venray leveren ze wereldwijd hun producten aan meer dan 60 landen. Ruben Halmans (47 jaar) werkt met een team van professionals die AED’s overal beschikbaar willen maken om daarmee levens te redden. \

Horizon taal & integratie en Kusters scholing & training
Wouter Schambergen (41 jaar) heeft zes jaar geleden Kusters scholing & training, het bedrijf dat door zijn moeder is opgericht, overgenomen. Deze organisatie richt zich op inburgeringscursussen, cursussen Nederlands voor bedrijven en particulieren en individuele taalcoaching. Met Horizon taal & integratie worden migranten naar en op het werk begeleid door interculturele coaches die zelf een migratieachtergrond hebben.

De Venrayse Ondernemersprijzen staan symbool ter stimulering van het ondernemerschap in de gemeente Venray en worden in januari feestelijk uitgereikt in Schouwburg Venray. De eerste prijs, de Ondernemersprijs, staat voor de ondernemer van het jaar en wordt uitgereikt door een vakkundige jury. De tweede prijs, de Publieksprijs, staat voor de ondernemer met de beste persoonlijke prestatie en wordt door het publiek dat op de feestelijke avond aanwezig is uitgekozen.

Vooruitblik komende maanden
De komende maanden zal de jury de kandidaten bezoeken en beoordelen op diverse onderdelen zoals bedrijfsvoering, personeelsbeleid en hun (online) positionering. Uiteraard wordt bij elke kandidaat uitgebreid ingezoomd op het thema van dit jaar: Bewust Regionaal.

Uit de krant