Foto van een eerdere editie van de Venrayse Ondernemersprijzen.
Foto van een eerdere editie van de Venrayse Ondernemersprijzen. Foto: persfoto

Venrayse Ondernemersprijzen verplaatst

Algemeen Economie Venray Werk en Economie

Tijdens een extra ingelast overleg, afgelopen zaterdag, hebben het Venrays Ondernemers Platform en de organisatie van de Venrayse Ondernemersprijzen besloten om de festiviteiten van 6 januari te verplaatsen naar een nog nader te bepalen datum. 

De reden van dit besluit heeft alles met de coronamaatregelen te maken. Op dit moment kan de organisatie niet vertrouwen op versoepeling van de maatregelen na 4 december. Nu is het nog mogelijk om afspraken te verplaatsen zonder dat verschillende partijen onomkeerbare kosten hebben gemaakt. Wanneer het evenement nu wordt georganiseerd, is nog niet duidelijk.

Kaarten
Mensen die al kaarten hebben besteld, kunnen uiteraard met diezelfde kaart toegang krijgen. Mocht de nieuwe, nog te bepalen, datum niet passen, dan is het mogelijk om het bedrag terug te vragen. Mensen die nog geen kaarten bezitten, kunnen die via de schouwburg van Venray kopen.

Kandidaten
Anders dan andere jaren zijn deze vier genomineerden niet gekozen door de ondernemersverenigingen, maar hebben alle ondernemers in Venray kunnen stemmen en die onderneming kunnen aandragen waar ze respect of bewondering voor hebben.

Samen – wijn en bistrobar. Tim en Jaymie Slui zijn eigenaar van restaurant wijn en bistrobar Samen. Vers, puur, ambachtelijk, creatief en smaakvol typeert hun gerechten. 

Complot Concept Store. Kiki Smits en Sjors Gommans runnen deze winkel zowel in de Grotestraat als online. Daarbij ontwerpt Kiki sierraden die in 140 winkels in binnen- en buitenland te koop zijn.

RVM – Roy Verstappen Metaal. Roy Verstappen en Janny van Osch ontwerpen en leveren metaalconstructies. Onder de naam STYLS maken zij deuren en trappen op ambachtelijke wijze met een moderne look voor interieurs. 

Stage Crew Events. Eigenaar Roel Kessels zorgt met zijn team voor een totaalbeleving bij evenementen door heel Nederland. Denk hierbij aan alles op en rond het podium: licht, geluid en video.

Venrayse Ondernemersprijzen
Deze genomineerden gaan strijden om de felbegeerde Loek Nelissen Prijs en de Rabobank Publieksprijs. Beide prijzen worden tijdens het evenement uitgereikt in de schouwburg in Venray.

Creatief Ondernemerschap
Het thema is dit jaar Creatief Ondernemerschap, denk hierbij aan het ontdekken, creëren en optimaal produceren van waarde. Creatief ondernemerschap is ook in actie blijven als omstandigheden ineens veranderen. “Ook als organisatie moeten we in actie blijven als de omstandigheden veranderen, vandaar de keuze om dit machtig mooie evenement te verplaatsen naar 2022”, aldus Edwin Keijsers, initiatiefnemer Venrays Ondernemersplatform.

Uit de krant