Mevrouw Van Dijck ontving de sleutel uit handen van Martijn Claessens.
Mevrouw Van Dijck ontving de sleutel uit handen van Martijn Claessens. Foto: Claessens Timmerwerken

Eerste woningen Odahof opgeleverd

Algemeen Ysselsteyn

In Ysselsteyn is het afgelopen jaar hard gewerkt aan de realisatie van het Odahof. Op de plaats van de oude boerderij aan de Timmermannsweg zijn zeven koopwoningen gerealiseerd. Afgelopen week kregen de nieuwe bewoners van de koopwoningen hun sleutel. Onder meer mevrouw Van Dijck, een van de geïnteresseerden van het eerste uur, nam de sleutel in ontvangst. Ze is blij dat ze een woning aan de voorzijde mag betrekken. 

Van Dijck ontving de sleutel uit handen van Martijn Claessens van Claessens Interieur en Bouwprojecten. Hij vertelt dat alle nieuwe bewoners uitkeken naar de oplevering van de woningen. “Onder andere vanwege de huidige energieprijzen. Deze woningen hebben geen gasaansluiting, maar wel zonnepanelen, een warmtepomp en goede isolatie. Dit creëert een comfortabele woonomgeving, maar ook een lage energierekening.”

De komende periode wordt nog hard gewerkt aan de afronding van de acht huurwoningen, waarvan de nieuwe bewoners ook binnenkort de sleutel zullen ontvangen. Als laatste zal het hofje zelf afgerond worden. Door inzet van de nieuwe bewoners, krijgt deze ook officieel de straatnaam Odahof.

Uit de krant